Afhaalmenu

Afhaalmenuvan 10 april tot 5 mei

Hapjesbord

Gegratineerde asperge, aspergecrèmesoepje en aspergemousse met gerookte zalm.

***

Asperges met zacht gegrilde reuzengarnalen met oosterse marinade.

of

Asperges met Pata Negra, iberico ham en kruidenvinaigrette.

***

Carpaccio van Simmertal rund op rucola, cherrytomaten,
parmezaanse kaas en balsamico

of

Gamba’s, pasta nero en jus van bisque

***

Gebakken zwaardvis met asperges, mediterrane tomatensaus

en nieuwe aardappelen.

of

Bretoense hoevekip met asperges en jus van provençaalse kruiden,

en nieuwe aardappelen.

of

Zeevruchten uit de oven, ½ kreeft, gamba, reuzegarnaal en oester, dragon-limoenboter en Hassenback aardappel


***

Limoencrème met vanille en Belgische aardbeien.

of

Classic tiramisu





Prijs: € 60