Menukaart
Voorgerechten
Asperges met Noorse gerookte zalm en mousselinesaus
De wereldberoemde vitello tonato uit Piemonte
Carpaccio van Holsteinrund, truffel crème, rucola,
zoete tomaatjes, reggiano schilfers en kaaskrokantjes
Ravioli met boschampignon en truffel, dragonboter
en reggiano schilfer
Huisgemaakte kroketten van noordzeegarnalen, fris slaatje
Scampi’s in lookboter
Wienerchampignons “gepaneerde champignons met vers bereide tartaarsaus
Slaatjes
Avocadosalade met mango, gebakken scampi's, pecannoten en mangovinaigrette
Geitenkaas uit de oven op een fris slaatje met gebakken spekjes en gekarameliseerde appeltjes
Pasta
Penne all'arrabbiata met schilfers oude parmezaan en rucola
Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken scampi's en pasta
'Lekker veggie' Cannelloni gevuld met gegrilde groenten en mozzarella
Uit de zee
Mixed grill van vis….
Babykreeft, zeebaars, wilde zalm en gamba,
basilicum-limoenboter, fris lenteslaatje en gepofte aardappel
Gebakken noordzeetong, fris slaatje en verse frietjes
Tajine met reuzengamba's, scampi , sint-jacobsvruchten en mediterraanse groentjes
Van het land
San Alberto ‘Angus Las Piedras’, zwarte pepersaus,
fris lenteslaatje en gepofte aardappe
Mechelse koekoek met gebakken paddenstoelen, truffelsaus en aardappelgratin
Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en verse frietjes
Zigeunerspies, brochette van varkenshaas, paprikasaus, slaatje en verse frietje
Tiroler Gröstl -éénpansgerecht- met rundsvlees, aardappelen, ajuin, marjolein & spiegelei geserveerd met een slaatje
Filet pur Belgisch witblauw met een slaatje en verse frietjes
Sauzen
champignonroomsaus - béarnaise - zwarte peper
Dessert
Smeuïg roomijs met advocaat, meringue en aardbeien
Espresso - Martini tiramisu met amarenakersen
Lievelingsdessert van de chef met verse frambozen, meringue en chocolade
Dame blanche met verse slagroom en warme chocoladesaus
Sabayon van "Moscato D'Asti" met vanille-ijs
Kaasplankje samengesteld door Korboo Cheese Masters
St. Maure de Durbuy, Tegeleir, Lochtenberger en Grevenbroecker
Sorbet van limoen, frambozen en passievrucht
Irish Coffee
Tafelen met Belgische asperges 2024
Tafelen met Belgische asperges 2024 van 10 april tot 5 mei
Glas Charles Andreu Cava rosé of Cocktail Strawberry Elderflower Martini
|
Hapjesbord…
Gegratineerde asperge, aspergecrèmesoepje en aspergemousse met gerookte zalm.
***
Asperges met zacht gegrilde reuzengarnalen met oosterse marinade.
'Catarina – Bacalhoa Blend – Spanje 2021'
of
Asperges met Pata Negra, Iberico ham en kruidenvinaigrette.
'Albert i Noya – Lignum – Spanje 2019'
***
Gebakken zwaardvis met asperges, mediterrane tomatensaus en nieuwe aardappelen.
'Ornella Bellia – Tai Trevenzie – Italië 2021'
of
Bretoense hoevekip met asperges en jus van provençaalse kruiden, en nieuwe aardappelen.
'Zirkus – Zweigelt – Oostenrijk 2021'
***
Limoencrème met vanille en Belgische aardbeien.
|
Prijs: € 65 zonder dranken
€ 24 voor aperitief en aangepaste wijnen
Afhaalmenu
Afhaalmenutot 26 mei
Zeevruchtenhapjes…
Gamba, reuzegarnaal en oester.
***
Asperges met Noorse gerookte zalm en mousselinesaus.
of
Carpaccio van Holsteinrund, truffel crème, rucola, zoete tomaatjes,
reggiano schilfers en kaaskrokantjes.
***
Mixed grill van vis….
Babykreeft, zeebaars, wilde zalm en gamba, basilicum-limoenboter,
fris lenteslaatje en gepofte aardappel.
of
San Alberto ‘Angus Las Piedras’, zwarte pepersaus,
fris lenteslaatje en gepofte aardappel.
***
Smeuïg roomijs met advocaat, meringue en aardbeien.
of
Classic tiramisu
Prijs: € 60