Menukaart

Voorgerechten

Asperges met zacht gegrilde reuzengarnalen met oosterse marinade

€ 25,00

Asperges met Pata Negra, iberico ham en kruidenvinaigrette

€ 25,00

De wereldberoemde vitello tonato uit Piemonte


€ 22,00

Carpaccio van Simmertal rund op rucola, cherrytomaten, parmezaanse kaas en balsamic

€ 20,00

Ravioli met boschampignon en truffel, dragonboter en reggiano schilfers

€ 22,00

Huisgemaakte kroketten van noordzeegarnalen, fris slaatje

€ 24,00

Scampi’s in lookboter

€ 20,00

Wienerchampignons “gepaneerde champignons met vers bereide tartaarsaus

€ 16,00

Slaatjes

Avocadosalade met mango, gebakken scampi's, pecannoten en mangovinaigrette

€ 25,00

Geitenkaas uit de oven op een fris slaatje met gebakken spekjes en gekarameliseerde appeltjes

€ 25,00

Pasta

Penne all'arrabbiata met schilfers oude parmezaan en rucola

€ 20,00

Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken scampi's en pasta

€ 25,00

'Lekker veggie' Cannelloni gevuld met gegrilde groenten en mozzarella

€ 23,00

Uit de zee

Gebakken zwaardvis met asperges, mediterrane tomatensaus en nieuwe aardappelen

€ 35,00

Gebakken noordzeetong, fris slaatje en verse frietjes

€ 42,00

Tajine met reuzengamba's, scampi , sint-jacobsvruchten en mediterraanse groentjes

€ 30,00

Van het land

Bretoense hoevekip met asperges en jus van provençaalse kruiden, en nieuwe aardappelen

€ 35,00

Mechelse koekoek met gebakken paddenstoelen, truffelsaus en aardappelgratin

€ 27,00

Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en verse frietjes

€ 27,00

Zigeunerspies, brochette van varkenshaas, paprikasaus, slaatje en verse frietje

€ 27,00

Tiroler Gröstl -éénpansgerecht- met rundsvlees, aardappelen, ajuin, marjolein & spiegelei geserveerd met een slaatje

€ 27,00

Filet pur Belgisch witblauw met een slaatje en verse frietjes

€ 37,00

Sauzen

champignonroomsaus - béarnaise - zwarte peper

€ 3,50

Dessert

Limoencrème met vanille en Belgische aardbeien

€ 12,00

Espresso - Martini tiramisu met amarenakersen

€ 12,00

Lievelingsdessert van de chef met verse frambozen, meringue en chocolade

€ 12,00

Dame blanche met verse slagroom en warme chocoladesaus

€ 12,00

Sabayon van "Moscato D'Asti" met vanille-ijs

€ 12,00

Kaasplankje samengesteld door Korboo Cheese Masters

St. Maure de Durbuy, Tegeleir, Lochtenberger en Grevenbroecker

€ 12,00

Sorbet van limoen, frambozen en passievrucht

€ 12,00

Irish Coffee

€ 12,00

Tafelen met Belgische asperges 2024

Tafelen met Belgische asperges 2024 van 10 april tot 5 mei


Glas Charles Andreu Cava rosé of Cocktail Strawberry Elderflower Martini

|

Hapjesbord…

Gegratineerde asperge, aspergecrèmesoepje en aspergemousse met gerookte zalm.

***

Asperges met zacht gegrilde reuzengarnalen met oosterse marinade.

'Catarina – Bacalhoa Blend – Spanje 2021'

of

Asperges met Pata Negra, Iberico ham en kruidenvinaigrette.

'Albert i Noya – Lignum – Spanje 2019'

***

Gebakken zwaardvis met asperges, mediterrane tomatensaus en nieuwe aardappelen.

'Ornella Bellia – Tai Trevenzie – Italië 2021'

of

Bretoense hoevekip met asperges en jus van provençaalse kruiden, en nieuwe aardappelen.

'Zirkus – Zweigelt – Oostenrijk 2021'

***

Limoencrème met vanille en Belgische aardbeien.

|

Prijs: € 65 zonder dranken

€ 24 voor aperitief en aangepaste wijnen

Afhaalmenu

Afhaalmenutot 5 mei

Hapjesbord

Gegratineerde asperge, aspergecrèmesoepje en aspergemousse met gerookte zalm.

***

Asperges met zacht gegrilde reuzengarnalen met oosterse marinade.

of

Asperges met Pata Negra, iberico ham en kruidenvinaigrette.

***

Gebakken zwaardvis met asperges, mediterrane tomatensaus

en nieuwe aardappelen.

of

Bretoense hoevekip met asperges en jus van provençaalse kruiden,

en nieuwe aardappelen.

of

Zeevruchten uit de oven, ½ kreeft, gamba, reuzegarnaal en oester, dragon-limoenboter en Hassenback aardappel


***

Limoencrème met vanille en Belgische aardbeien.

of

Classic tiramisu




Prijs: € 60