Menukaart

Voorgerechten

Mechelse asperges met Duroc ham en kruidenvinaigrette

€ 20,00

Lentecocktail met avocado, krab en grijze garnalen

€ 20,00

Huisgemaakte kroketten van noordzeegarnalen, fris slaatje

€ 19,00

Carpaccio van Holsteinrund met oosterse kruiden en Manchego rociante

€ 18,00

Scampi's in lookboter

€ 18,00

Wienerchampignons "gepaneerde champignons met vers bereide tartaarsaus"

€ 15,00

Bisque van noordzeegarnalen

€ 7,50

Slaatjes

Avocadosalade met mango, gebakken scampi's, pecannoten en mangovinaigrette

€ 21,00

Ijsbergslaatje met limoendressing en gegrilde gamba's met look

€ 25,00

Geitenkaas uit de oven op een fris slaatje met gebakken spekjes en gekarameliseerde appeltjes

€ 21,00

Pasta

Penne arrabiata met schilfers oude parmezaan en rucola

€ 16,00

Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken scampi's en pasta

€ 21,00

'Lekker veggie' Cannelloni gevuld met gegrilde groenten

€ 20,00

Uit de zee

Snoekbaars gegratineerd met asperges en Moerduivel, mierikswortelsausje en nieuwe aardappele

€ 29,00

Gebakken noordzeetong, fris slaatje en verse frietjes

€ 36,00

Tajine met reuzengamba's, scampi , sint-jacobsvruchten en mediterraanse groentjes

€ 27,00

Van het land

Kalfstournedos met asperges, saus van morieltjes en gratin van Nicolas aardappelen

€ 30,00

Mechelse koekoek met gebakken paddenstoelen, truffelsaus en aardappelgratin

€ 24,00

Tiroler Gröstl -éénpansgerecht- met rundsvlees, aardappelen, ajuin, marjolijn & spiegelei geserveerd met een slaatje

€ 24,00

Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en verse frietjes

€ 22,00

Zigeunerspies, brochette van varkenshaas, paprikasaus, slaatje en verse frietjes

€ 24,00

Ossenhaas van Belgisch wit blauw ras met een slaatje en verse frietjes

€ 29,00

Sauzen

champignonroomsaus - béarnaise - zwarte peper

€ 3,00

Dessert

Soepje van Belgische aardbeien, karamel-roomijs en miserable koekje

€ 10,00

Crème van Callebaut donkere chocolade met amarenakersen en passievruchten

€ 10,00

Crème brûlée met bourbon vanille

€ 10,00

Lievelingsdessert van de chef met verse frambozen, meringue en chocolade

€ 10,00

Tiramisu met advocaat en speculaas

€ 10,00

Dame blanche met verse slagroom en warme chocoladesaus

€ 10,00

Sabayon van "Kracher Spätlese" met vanille-ijs

€ 10,00

Selectie van 3 Belgische kazen

Moerduivel, Rochebaron en Bleu Des Moines

€ 10,00

Sorbet van limoen, frambozen en passievrucht

€ 10,00