Menukaart
Voorgerechten
Lasagne van langoustine met spinazie en tomato pearls, limoen- kreeftenjus
Carpaccio van Simmertal rund op rucola, cherrytomaten, parmezaanse kaas en balsamico
Gamba's à la plancha, Italiaans slaatje
VG: € 25 / HG : € 35
Laatzomerslaatje met gerookte eend, geitenkaas, vijgen en zoete tomaten, basilicumdressing
Cannelloni met Osso Buco en basilicumboter
Huisgemaakte kroketten van noordzeegarnalen, fris slaatje
Scampi's in lookboter
Wienerchampignons "gepaneerde champignons met vers bereide tartaarsaus"
Slaatjes
Avocadosalade met mango, gebakken scampi's, pecannoten en mangovinaigrette
Geitenkaas uit de oven op een fris slaatje met gebakken spekjes en gekarameliseerde appeltjes
Pasta
Penne all'arrabbiata met schilfers oude parmezaan en rucola
Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken scampi's en pasta
'Lekker veggie' Cannelloni gevuld met gegrilde groenten en mozzarella
Uit de zee
Zeewolfhaas met blanke botersaus, herfstpaddenstoelen en pappardelle
Gebakken noordzeetong, fris slaatje en verse frietjes
Tajine met reuzengamba's, scampi , sint-jacobsvruchten en mediterraanse groentjes
Van het land
Solomillo 'Duroc De Batallé', saus van Brandy de Jerez Solera Reserva, Crispy Patatas Bravas en mediterraans slaatje
Mechelse koekoek met gebakken paddenstoelen, truffelsaus en aardappelgratin
Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en verse frietjes
Zigeunerspies, brochette van varkenshaas, paprikasaus, slaatje en verse frietje
Tiroler Gröstl -éénpansgerecht- met rundsvlees, aardappelen, ajuin, marjolein & spiegelei geserveerd met een slaatje
Filet pur Belgisch witblauw met een slaatje en verse frietjes
Sauzen
champignonroomsaus - béarnaise - zwarte peper
Dessert
Mascarpone crème met speculaas, passievrucht en mango
Smeuïg roomijs met advocaat, meringue en aardbeie
Tiramisu met speculaas en advocaat
Crème brûlée met bourbon vanille
Lievelingsdessert van de chef met verse frambozen, meringue en chocolade
Dame blanche met verse slagroom en warme chocoladesaus
Sabayon van "moscato D'Asti" met vanille-ijs
Selectie van 3 Belgische kazen
Moerduivel, Rochebaron en Bleu Des Moines
Sorbet van limoen, frambozen en passievrucht
Irish Coffee