Menukaart

Voorgerechten

Bisque van noordzeegarnalen

€ 7,50

Ravoloni met bospaddenstoelen en truffel, basilicumboter

€ 19,00

Huisgemaakte kroketten van noordzeegarnalen, fris slaatje

€ 19,00

Carpaccio van Holsteinrund met oosterse kruiden en Manchego rociante

€ 18,00

Scampi's in lookboter

€ 18,00

Vitello tonnato van everzwijn met kappertjes, pijnboompitten en reggiano schilfers

€ 19,00

Wienerchampignons "gepaneerde champignons met vers bereide tartaarsaus"

€ 15,00

Slaatjes

Avocadosalade met mango, gebakken scampi's, pecannoten en mangovinaigrette

€ 21,00

Ijsbergslaatje met limoendressing en gegrilde gamba's met look

€ 25,00

Geitenkaas uit de oven op een fris slaatje met gebakken spekjes en gekarameliseerde appeltjes

€ 21,00

Pasta

Penne arrabiata met schilfers oude parmezaan en rucola

€ 16,00

Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken scampi's en pasta

€ 21,00

'Lekker veggie' Cannelloni gevuld met gegrilde groenten

€ 20,00

Uit de zee

Noordzeetong, witte wijnsaus, venkelpuree en grijze garnalen

€ 32,00

Gebakken noordzeetong, fris slaatje en verse frietjes

€ 32,00

Tajine met reuzengamba's, scampi , sint-jacobsvruchten en mediterraanse groentjes

€ 27,00

Van het land

Chateaubriand van hert, wildjus met jeneverbessen, knolseldergratin, broccolini en beukenzwammen

€ 32,00

Mechelse koekoek met gebakken paddenstoelen, truffelsaus en aardappelgratin

€ 23,00

Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en verse frietjes

€ 22,00

Ossenhaas van Belgisch wit blauw ras met een slaatje en verse frietjes

€ 29,00

Sauzen

champignonroomsaus - béarnaise - zwarte peper

€ 3,00

Die Österreichische Küche

Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en verse frietjes

€ 22,00

Dessert

Sorbet van limoen, frambozen en passievrucht

€ 10,00
Limoncello tiramisu met frambozen


€ 10,00

Crème van Callebaut donkere chocolade met amarenakersen en passievruchten

€ 10,00

Crème brûlée met bourbon vanille

€ 10,00

Lievelingsdessert van de chef met verse frambozen, meringue en chocolade

€ 10,00

Smeuïg roomijs en sorbet met huisgemaakte advocaat, meringue en Belgische aardbeien

€ 10,00

Dame blanche met verse slagroom en warme chocoladesaus

€ 10,00

Sabayon van "Kracher Spätlese" met vanille-ijs

€ 10,00

Selectie van 3 Belgische kazen

Moerduivel, Rochebaron en Bleu Des Moines

€ 10,00