Menukaart

Voorgerechten

Tataki van reefilet Oosters gekruid

€ 25,00

Carpaccio van Simmertal rund op rucola, cherrytomaten, parmezaanse kaas en balsamico

€ 20,00

Gamba's à la plancha, Italiaans slaatje

VG: € 25 / HG : € 35

Ravioli met boschampignon en truffel, dragonboter en reggiano schilfers

€ 22,00

Huisgemaakte kroketten van noordzeegarnalen, fris slaatje

€ 20,00

Scampi's in lookboter

€ 20,00

Wienerchampignons "gepaneerde champignons met vers bereide tartaarsaus"

€ 16,00

Slaatjes

Avocadosalade met mango, gebakken scampi's, pecannoten en mangovinaigrette

€ 25,00

Geitenkaas uit de oven op een fris slaatje met gebakken spekjes en gekarameliseerde appeltjes

€ 24,00

Pasta

Penne all'arrabbiata met schilfers oude parmezaan en rucola

€ 18,00

Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken scampi's en pasta

€ 25,00

'Lekker veggie' Cannelloni gevuld met gegrilde groenten en mozzarella

€ 22,00

Uit de zee

Gegrilde zalm 'Mowi Supreme', shi-take en beukenzwammen, sojasaus en basmati rijst risibisi

€ 35,00

Gebakken noordzeetong, fris slaatje en verse frietjes

€ 42,00

Tajine met reuzengamba's, scampi , sint-jacobsvruchten en mediterraanse groentjes

€ 29,00

Van het land

Tournedos van hert, sausje van Tawny Porto, pastinaakpuree en gestoofd witloof

€ 38,00

Mechelse koekoek met gebakken paddenstoelen, truffelsaus en aardappelgratin

€ 25,00

Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en verse frietjes

€ 25,00

Zigeunerspies, brochette van varkenshaas, paprikasaus, slaatje en verse frietje

€ 25,00

Tiroler Gröstl -éénpansgerecht- met rundsvlees, aardappelen, ajuin, marjolein & spiegelei geserveerd met een slaatje

€ 25,00

Filet pur Belgisch witblauw met een slaatje en verse frietjes

€ 35,00

Sauzen

champignonroomsaus - béarnaise - zwarte peper

€ 3,50

Dessert

Najaar Pavlova met mandarijn en bosvruchten

€ 12,00

Tiramisu met speculaas en advocaat

€ 12,00

Crème brûlée met bourbon vanille

€ 12,00

Lievelingsdessert van de chef met verse frambozen, meringue en chocolade

€ 12,00

Dame blanche met verse slagroom en warme chocoladesaus

€ 12,00

Sabayon van "moscato D'Asti" met vanille-ijs

€ 12,00

Kaasplankje samengesteld door Korboo Cheese Masters

St. Maure de Durbuy, Tegeleir, Lochtenberger en Grevenbroecker

€ 12,00

Sorbet van limoen, frambozen en passievrucht

€ 12,00

Irish Coffee

€ 12,00