Menukaart

Voorgerechten

Mechelse asperges, parmaham met truffel 18 maand, kruidenvinaigrette

€ 25,00

Asperges op zijn Vlaams

€ 22,00

Gambas a la plancha, Italiaans slaatje

€ 25,00
Huisgemaakte kroketten van noordzeegarnalen, fris slaatje
€ 20,00

Carpaccio van Holsteinrund, rucola, cherrytomaten, parmezaanse kaas en balsamico

€ 20,00

Scampi's in lookboter

€ 20,00

Wienerchampignons "gepaneerde champignons met vers bereide tartaarsaus"

€ 16,00

Aspergeroomsoep

€ 7,50

Slaatjes

Avocadosalade met mango, gebakken scampi's, pecannoten en mangovinaigrette

€ 25,00

Geitenkaas uit de oven op een fris slaatje met gebakken spekjes en gekarameliseerde appeltjes

€ 24,00

Pasta

Penne all'arrabbiata met schilfers oude parmezaan en rucola

€ 18,00

Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken scampi's en pasta

€ 25,00

'Lekker veggie' Cannelloni gevuld met gegrilde groenten en mozzarella

€ 22,00

Uit de zee

Filet Royal van Noorse zalm, asperges, mousselinesaus en kruidige aardappeltjes

€ 35,00

Gebakken noordzeetong, fris slaatje en verse frietjes

€ 42,00

Tajine met reuzengamba's, scampi , sint-jacobsvruchten en mediterraanse groentjes

€ 29,00

Van het land

Rosé lamskroontje, lentegroenten, porto-rozemarijnsausje en gratin van paddenstoelen en aardappelen

€ 35,00

Mechelse koekoek met gebakken paddenstoelen, truffelsaus en aardappelgratin

€ 25,00

Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en verse frietjes

€ 25,00

Zigeunerspies, brochette van varkenshaas, paprikasaus, slaatje en verse frietje

€ 25,00

Tiroler Gröstl -éénpansgerecht- met rundsvlees, aardappelen, ajuin, marjolein & spiegelei geserveerd met een slaatje

€ 25,00

Filet pur Belgisch witblauw met een slaatje en verse frietjes

€ 35,00

Sauzen

champignonroomsaus - béarnaise - zwarte peper

€ 3,50

Dessert

Limoncello crème met Belgische aardbeien

€ 11,00

Smeuïg roomijs met advocaat, meringue en aardbeie

€ 11,00

Crème van Callebaut donkere chocolade met amarenakersen en passievruchten

€ 11,00

Tiramisu met speculaas en advocaat

€ 11,00

Crème brûlée met bourbon vanille

€ 11,00

Lievelingsdessert van de chef met verse frambozen, meringue en chocolade

€ 11,00

Dame blanche met verse slagroom en warme chocoladesaus

€ 11,00

Sabayon van "moscato D'Asti" met vanille-ijs

€ 11,00

Selectie van 3 Belgische kazen

Moerduivel, Rochebaron en Bleu Des Moines

€ 11,00

Sorbet van limoen, frambozen en passievrucht

€ 11,00

Irish Coffee

€ 11,00