Menukaart

Voorgerechten

Asperges met Noorse gerookte zalm en mousselinesaus

€ 25,00

De wereldberoemde vitello tonato uit Piemonte

€ 25,00

Carpaccio van Holsteinrund, truffel crème, rucola,

zoete tomaatjes, reggiano schilfers en kaaskrokantjes


€ 22,00

Ravioli met boschampignon en truffel, dragonboter

en reggiano schilfer

€ 20,00

Huisgemaakte kroketten van noordzeegarnalen, fris slaatje

€ 24,00

Scampi’s in lookboter

€ 20,00

Wienerchampignons “gepaneerde champignons met vers bereide tartaarsaus

€ 16,00

Slaatjes

Avocadosalade met mango, gebakken scampi's, pecannoten en mangovinaigrette

€ 25,00

Geitenkaas uit de oven op een fris slaatje met gebakken spekjes en gekarameliseerde appeltjes

€ 25,00

Pasta

Penne all'arrabbiata met schilfers oude parmezaan en rucola

€ 20,00

Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken scampi's en pasta

€ 25,00

'Lekker veggie' Cannelloni gevuld met gegrilde groenten en mozzarella

€ 23,00

Uit de zee

Mixed grill van vis….

Babykreeft, zeebaars, wilde zalm en gamba,

basilicum-limoenboter, fris lenteslaatje en gepofte aardappel

€ 40,00

Gebakken noordzeetong, fris slaatje en verse frietjes

€ 42,00

Tajine met reuzengamba's, scampi , sint-jacobsvruchten en mediterraanse groentjes

€ 30,00

Van het land

San Alberto ‘Angus Las Piedras’, zwarte pepersaus,

fris lenteslaatje en gepofte aardappe

€ 40,00

Mechelse koekoek met gebakken paddenstoelen, truffelsaus en aardappelgratin

€ 27,00

Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en verse frietjes

€ 27,00

Zigeunerspies, brochette van varkenshaas, paprikasaus, slaatje en verse frietje

€ 27,00

Tiroler Gröstl -éénpansgerecht- met rundsvlees, aardappelen, ajuin, marjolein & spiegelei geserveerd met een slaatje

€ 27,00

Filet pur Belgisch witblauw met een slaatje en verse frietjes

€ 37,00

Sauzen

champignonroomsaus - béarnaise - zwarte peper

€ 3,50

Dessert

Smeuïg roomijs met advocaat, meringue en aardbeien

€ 12,00

Espresso - Martini tiramisu met amarenakersen

€ 12,00

Lievelingsdessert van de chef met verse frambozen, meringue en chocolade

€ 12,00

Dame blanche met verse slagroom en warme chocoladesaus

€ 12,00

Sabayon van "Moscato D'Asti" met vanille-ijs

€ 12,00

Kaasplankje samengesteld door Korboo Cheese Masters

St. Maure de Durbuy, Tegeleir, Lochtenberger en Grevenbroecker

€ 12,00

Sorbet van limoen, frambozen en passievrucht

€ 12,00

Irish Coffee

€ 12,00