Maandmenu
Tafelen in het nieuwe jaar 2021
Van 9/1 tot 11/2 en van 20/2 tot 28/2
Hapjes…
Hertenham met confituur van rode ui en framboos, lomo met mango chutney,
eendenborst met gemarineerde bloedsinaasappel
***
Coquilles in champagnesaus, zeekraal en Parijse champignons
of
De wereldberoemde vitello tonato uit Piemonte
***
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie, tomaten en
beurre blancsaus, aardappelpuree
of
Kalfstournedos met calvadossaus, gevulde aardappel en
tarte tatin van zuiderse groenten
***
Crumble met ananas en vanille
50 euro
Loversmenu
enkel op 12/2,13/2 en 14/2
Hapjes….
Scampi met mango, coquilles met pesto en gemarineerde platte oester
***
Carpaccio van Wagyu met avocadocrème en truffelvinaigrette
of
XL gamba’s op gewokte groenten en paddenstoelen, citroen-lookboter
***
Velouté van piepkeuken en fijne groenten
of
Bisque geparfumeerd met basilicum
***
Filet pur ‘Rossini’, ardappelgratin met eekhoorntjesbrood,
princesseboontjes met spek
of
Noordzeetong met citroen-kappertjessaus, groene asperges en peterselieaardappelen
***
Cheesecake met speculaasbodem en verse frambozen
65 euro
A la carte
Voorgerechten
* Carpaccio van hert met gemarineerde paddenstoelen, rucola en
vers geraspte Parmigiano Reggiano 17
* ½ Kreeft Belle-Vue, met sla, eitjes en cocktailsaus 20
* Coquilles in champagnesaus, zeekraal en Parijse champignons 20
* De wereldberoemde vitello tonato uit Piemonte 18
Uit de zee
beurre blancsaus, aardappelpuree 25
* Pladijs met witte wijnsaus, saffraan en fijne groenten, tagliatelle 22
* Zeevruchten uit de oven…
½ kreeft, gamba’s, scampi’s, langoustine en sint-jakobsvruchten,
kruidenboter en krielaardappeltjes 27.50
* Tagliatelle met scampi’s en lookroomsaus 19
* Tajine met reuzengamba’s, scampi , sint-jacobsvruchten en
mediterraanse groentjes 23
Van het land
gratin van knolselder 20
* Kalfstournedos met calvadossaus, gevulde aardappel en
tarte tatin van zuiderse groenten 27.50
* Franse eendenborstfilet met saus van sinaasappel en vijgen,
wintergroenten en aardappelgratin 24
* Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en peterselieaardappelen 19
* Mechelse koekoek gevuld met tomaat en mozzarrela, sherryroomsaus en tagliatelle 19
* Balletjes in tomatensaus met puree 15
* Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken scampi’s en pasta 18
Slaatjes
Dessert
* Cheesecake met speculaasbodem en verse frambozen 7
* Tiramisu met amarena kersen en advocaat 7