Traiteur

Afhaalgerechten

   tot 20 december

* Crèmesoep van eekhoorntjesbrood 0.5l   5

* Carpaccio van hert met gemarineerde paddenstoelen, rucola en

   vers geraspte Parmigiano Reggiano  17

* ½ Kreeft Belle-Vue, met sla, eitjes en cocktailsaus   20

* Fettuccine pasta met spiesje van reuzescampi’s en Toscaanse saus 20

* Winterslaatje met terrine van ree, hertenham en camembert met Calvados,

   veenbessendressing en rode ajuinconfituur  20

 

 *Zeebaars op het vel gebakken, roomsausje met selder, tomaat, grijze garnalen

  en mosselen, aardappelpuree  25

* Zeevruchten uit de oven…

  ½ kreeft, gamba’s, scampi’s, langoustine en sint-jakobsvruchten,

   kruidenboter en krielaardappeltjes  27.50

* Gebakken slibtongen met fris slaatje en krielaardappel  20

* Scampi’s diabolique met basmati rijst  19

* Tajine met reuzengamba’s, scampi , sint-jacobsvruchten en

   mediterraanse groentjes   23

 

* Ragout van edelhert, gebakken champignons, rodewijnpeer en

   gratin van knolselder 20

* Hertenkroontje met saus van Amarone en vanille, wintergroenten en

   gratin van knolselder en pastinaak  27.50

* Filet pur van wit blauw Belgisch ras, truffelsaus,

   gebakken witloof , aardappelgratin  27

* Wienerschnitzel van kalf met fris slaatje en peterselieaardappelen 19

* Mechelse koekoek, Tierenteyn graantjesmosterdsaus, wintergroenten en

   gebakken krieltjes 19

* Balletjes in tomatensaus met puree  15

*Red Thaï curry, wok van groenten met gebakken scampi’s en pasta  18

 

* Vanille Pavlova met rood fruit en coulis  7

* Versgebakken apfelstudel met slagroom  7

*Crème van veenbessen en speculaas, peertje en stroop  7